Vanaf het begin van wedstrijd wordt er druk op de helft van tegenstander gezet en dit levert kansen op. Zo krijgen Myrthe en Willeke kansen, maar deze worden helaas nog niet benut.  In de 10e minuut wordt het 1-0; een schot van Veerle van buiten de 16 meter vliegt er in. Meer kansen volgen maar de keepster redt op een inzet van Bianca en een geweldig schot van Nanne belandt op de lat. In de 30e minuut een prima bal van Veerle op Selina en deze rondt koel af, 2-0. Vlak voor rust wordt de stand zelfs 3-0. Weer een afstandsschot, ditmaal is het Rachel.

Ook in de 2e helft blijft MSC de ploeg die aanvalt, Haulerwijkse Boys kan alleen maar tegenhouden. Het is aan hun keepster te danken dat de score niet vele malen hoger uitvalt. Opgelegde kansen worden aan MSC zijde deze middag niet benut. We moeten wachten tot bijna de 70e min voordat er weer een doelpunt valt te noteren. Na een pass van Veerle is het Michelle die de keepster op het verkeerde been zet en er 4-0 van maakt. Dit was tevens het laatste doelpunt van de middag.  De dames  hebben  deze middag vaker de paal of lat geraakt dan doelpunten gemaakt. Op zich is dat ook best een kunst. MSC heeft nu tien wedstrijden gespeeld en een doelsaldo van 93 voor en maar 6 tegen.
Volgende week staat er nog een inhaalduel op het programma uit tegen Read Swart. Het is echter nog maar de vraag of deze wedstrijd gespeeld gaat worden. Hopelijk is het weer ons goedgezind. Enige tegenvaller deze middag is dat Veerle uitviel met een knieblessure.

Voor de dames is de eerste doelstelling gehaald; plaatsing bij de eerste vijf ploegen hetgeen recht geeft op een plek in de promotiepoule na de winterstop. Tijdens de winterstop zullen de dames nog enkele zaaltoernooien gaan spelen.  Vrijdag zullen de dames deelnemen aan het Diamant toernooi in Marum.

Veer10Twaalf31 (1) Veer10Twaalf32 Veer10Twaalf34 Veer10Twaalf35 Veer10Twaalf37 Veer10Twaalf38 Veer10Twaalf40