MSC zet meteen druk bij de aftrap en komt in balbezit. Michelle verovert de bal en schiet van afstand, maar de keepster tikte de bal nog weg waardoor Willeke de bal voor de voeten krijgt. Zij schiet met de binnenkant van haar voet de bal in de hoek van het doel 1-0. Er wordt goed gevoetbald en er ontstaat veel vrijheid, waardoor de backs op kunnen komen. Veerle krijgt de bal en ziet een mee opgekomen Rachel helemaal vrij staan, Rachel krijgt de bal en schiet vanaf de 16 meter in het doel 2-0. Door goed druk te zetten van ons komt Michelle in balbezit ze begint een solo actie en scoort hieruit de 3-0. Dit is de ruststand.
Na de theepauze doet Delfstrahuizen wat terug door onoplettendheid van MSC word het 3-1. MSC trapt af. Door goed samenspel komt de bal terecht bij Bianca die schiet beheerst de 4-1 binnen. Rachel verovert de bal en ziet haar zus Michelle vrij staan, Michelle kapt en draait en schiet de 5-1 binnen. De 6-1 word wederom gemaakt door Michelle. Dit keer is Selina aan de beurt. Door een goede pass van Rachel die de inlopende Selina de bal in de voeten plaatst komt Selina 1 op 1 met de keeper en schiet de bal binnen 7-1. Een moment later veroveren we de bal weer terug door goed druk te zetten. De bal wordt voorgegeven door Maaike die goed mee op kwam. Selina kopt de bal in het doel en zet de stand op 8-1. Een paar minuten later krijgt Selina weer de bal en maakt haar 3de doelpunt van de wedstrijd en de stand wordt 9-1.  Tien minuten voor het einde van de wedstrijd fluit  scheidsrechter Hogervorst de wedstrijd af. Dit omdat een meisje van Delstrahuizen flauw viel. Wederom weer met zijn allen goed gevoetbald. Karin Koelmans bedankt voor je inzet en het meedoen.

 

Aanstaande woensdag 4 december spelen de vrouwen thuis tegen Wispolia om 20:00 uur.30NoV76 30NoV75 30NoV74 30NoV73 30NoV72 30NoV68 30NoV69 30NoV70 30NoV71