Doe mee met de Vriendenloterij actie voor MSC

Belactie avond 2 mei a.s.

Jullie kennen uiteraard allemaal de Vriendenloterij. Wat jullie wellicht niet weten is, dat het zeer aantrekkelijk voor ons als vereniging is dat jullie meespelen met ons als vriend. Van iedereen die op onze naam (MSC Meppel) meespeelt, ontvangen wij elk jaar ruim € 90,00 zonder dat jullie extra hoeven te betalen. Dit is liefst 50% van de inleg.

In de Vriendenloterij zijn er elk jaar 14 trekkingen, waarmee prachtige prijzen zijn te winnen. Wie wil er niet op reis, een auto winnen of kans maken op € 1.000.000,-. Echt geweldig, en je steunt uiteraard in deze moeilijke tijden m.b.t. sponsoring etc., je eigen club er ook nog eens geweldig mee!

Om MSC te steunen vragen wij jullie één van de onderstaande dingen te doen:

  1. Spelen jullie al mee in vriendenloterij dan vragen wij jullie of jullie je lot(en) waarmee je meespeelt over wilt laten zetten naar je eigen club MSC Meppel. ( Dit kan d.m.v. een telefoontje naar 0900-3001400 ), laat ons dit even weten (mail naar info@mscmeppel.nl) als je dit dit doet, dan hoeven wij jullie op 2 mei niet meer te bellen.
  2. Spelen jullie nog niet mee en willen jullie dit voor € 13,25 per trekking per lot (waarvan 50 % per lot naar MSC gaat), geef dit dan aan door onderstaande bon in te vullen en terug te mailen naar info@mscmeppel.nl. Wij hopen dit natuurlijk van harte, want, hoe meer nieuwe deelnemers, des te hoger onze opbrengst voor ons fonds, want er zijn in deze actie ook nog een aantal bonussen te verdienen, te weten vanaf 35 nieuwe deelnemers € 10,00 per lot extra etc. En wanneer wij één van de 3 best verkopende verenigingen in onze regio zijn, na drie maanden, ontvangen wij als Belbonus resp. € 4.000,00 (voor de beste), € 2.250,00 (voor de tweede) en € 1.750,00 ( voor de derde ).
  3. Vul dan alvast bijgaande bon in en mail hem naar ons terug. Dan hoeven wij jullie op 2 mei niet meer te bellen. Vraag ook gerust familie en vrienden om mee te doen, hoe meer hoe beter.

Nu al reeds bedankt voor jullie medewerking, wij hopen dat deze actie een geweldig succes wordt, en wij jaarlijks een structureel bedrag aan inkomsten kunnen bijboeken.

Met sportgroeten,

 

MSC – Meppeler Sport Club

Download hier de belbrief !