Juliana’31 kwam voortvarend uit de startblokken. De ploeg uit Malden zat er meteen fel op en dat leverde wat kleine kansjes op. In de 33e minuut was het raak voor Juliana’31, nadat al eerder Braam een poging had gewaagd. Van afstand was het ditmaal Meijers die het probeerde, vanaf een meter of 25 zag Meijers dat doelman Marc Holterman van MSC te ver voor zijn doel stond, dus besloot Meijers om de bal te stiften, een schitterende 1-0, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft kwam MSC wat beter in haar spel maar echt grote kansen creëerde ze niet. Juliana’31 wist de wedstrijd te controleren maar vergat zichzelf te belonen in de vorm van een doelpunt. Uiteindelijk kwam dat duur te staan, want in de 88ste minuut kreeg MSC een vrije trap op de rand van het 16 meter gebied, Oosterkamp schoot de bal prachtig in de lange hoek. Juliana’31 probeerde het daarna nog wel en werd gevaarlijk via de ingevallen Tutuarima die net over schoot en verdediger Jeff van Veen die de bal net over kopte maar het bleef 1-1.

Zondag speelt MSC thuis. Dan wacht Rohda Raalte.