In de 13e minuut nam MSC de leiding via een goal van Camiel Fidom. In de 25e minuut was het Evert Römer die via een counter de gelijkmaker aantekende namens de Achterhoekers.
Na rust ging MSC ondanks de numerieke minderheid goed door. De gebroeders Fidom namen de 1-2 (Jos, 51e minuut) en de 1-3 (Camiel kon zijn hoofd niet meer inttrekken na een verwoestende uithaal van Menno van Dam in de 59e minuut) voor hun rekening en toen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Invaller Yves Heskamp zorgde in de 89e minuut met de mooiste goal van de wedstrijd (een fraaie lob vanaf 25 meter) voor de slagroom op de MSC-taart: 1-4. De 2-4 van Evert Römer in blessuretijd was louter goed voor de statistieken.