MSC heeft de laatste wedstrijd in de reguliere competitie winnend afgesloten. Het al gedegradeerde vv Kampen werd met liefst 9-0 verslagen.

MSC dat een grote score wilde neerzetten omdat er nog altijd kans was op de 2e plaats in de competitie, opende al vroeg in de wedstrijd de score. Het was Roy Kuiers die de doelman kansloos liet. Niet veel later lag de 2-0 al achter de Kamper doelman. Het was Mart Jonkers die uit een corner raak kopte. Diezelfde Jonkers zorgde voor rust ook nog voor de 0-3 en 0-4. Een zuivere hattrick dus. Uiteindelijk was het Naoufal Essayah die de ruststand op 0-5 bepaalde. Na rust ging MSC vrolijk verder met scoren. Invaller Lotfi Elkhatari scoorde 0-6 en ook 0-7. Mart Jonkers legde daarna de 0-8 achter de keeper en uiteindelijk bepaalde Naoufal Essayah de eindstand op 0-9. Overigens miste doelman Marc Holterman van MSC bij een 0-8 stand nog een penalty.

Voor MSC krijgt de competitie nog een vervolg. Het heeft zich als 1 na hoogste periodekampioen in de 4e klasse E geplaatst voor de strijd voor promotie. MSC mag de voorronde overslaan en komt voor het eerst in actie in de 1e ronde op zaterdag 3 juni. Dan treffen de wit-zwarten in Bornerbroek onder de rook van Almelo RKSV Bornerbroek.