MSC heeft vanmiddag voor de derde keer op rij de Meppel Cup gewonnen. De formatie van trainer Peter Meindertsma en assistent-trainer Harold Greven versloeg FC Meppel met 3-1. MSC nam na 25 minuten een voorsprong door Jan Jonker. FC Meppel kwam een minuut later langszij door een mooie kopbal van Alex Kooij. De FC Meppeler deed dit echter wel vanuit buitenspelpositie, maar de treffer telde wel. Lang hoefde MSC niet te wachten op een nieuwe voorsprong. Opnieuw was het Jan Jonker die Harold Jan ten Kate kansloos liet. Nadat Jonker nog een uitgelezen kans onbenut liet, was hij tien minuten voor rust weer succesvol. Met zijn derde treffer van de middag bracht hij de stand op 3-1. Na rust kregen zowel MSC als FC Meppel nog kansen, maar gescoord werd er niet. Wel was Martin de With dichtbij een treffer. Zijn poeier spatte uiteen op de lat.
Door de winst heeft MSC voor de derde keer de Meppel Cup veroverd. MSC verzamelde in twee wedstrijden twaalf punten (zes wedstrijdpunten en zes pnten voor zes doelpunten). Tweede werd FC Meppel met vijf punten. Alcides en SVN’69 speelden vanavond gelijk: 1-1. Beide ploegen wisten twee punten in twee wedstrijden te verzamelen.