Het team onder leiding van trainer/leider Johan Bosch is samengesteld uit zowel oude bekenden binnen MSC (Ganzinga, Colenbrander, Veenema enz.) met waardevolle toevoegingen uit omringende steden/dorpen. Elke week laat dit team weer jong en fris voetbal zien op  velden door heel het land!  Zo ook afgelopen weekend, dit maal stond Urk 6 op het programma. Op alle fronten een topper binnen deze competitie met MSC op een eerste plek met 2 punten voorsprong op de nummer 2 Urk 6 was dit een zwaarbeladen wedstrijd.

MSC begon de wedstrijd zo als zo vaak met snel voetbal afgewisseld met harde duels waar Urk op alle fronten moeite mee bleek te hebben. Het duurde dan ook niet lang of de 1-0 werd op het bord gezet door Peter van Baardewijk. De lange spits uit Hoogeveen wist na goed voorbereidend werk de bal onberispelijk in de linker kruising te schieten. De kleedkamer werd opgezocht met een zeer verdiende 1-0 voorsprong voor MSC.

Na rust was het Urk dat de overhand nam in de wedstrijd en voor MSC het wist lag de 1-1 al in het net. Maar MSC wist uit eindelijk toch de westrijd te winnen door een knappe volley door nogmaals Peter van Baardewijk.  En na de 2-2 was het uiteindelijk Jille Ganzinga die met een magistrale omhaal de eindstand op 3-2 bepaalde. Zo staat MSC, dat vandaag het geluk ook enigszins aan haar zijde had staan, 5 punten los op de nummer 2 en heeft het een kampioenschap volledig zelf in hand. Het mag hierbij ook nog vermeld worden dat onze eigen Frank Steenhuisen de wedstrijd uiterst professioneel heeft geleid, wat zeker een compliment waard is bij zo’n zwaar beladen pot voetbal.

Mocht u op een zaterdag een keer tijd over hebben, komt u dan zeker een keer kijken bij MSC zaterdag 2. om de week om 13:00 op het kunstgras van MSC.  Ze zullen u een mooie pot voetbal voorschotelen en zullen daarnaast ook een mooi sfeertje in de 3e helft verzorgen. Zeker de moeite waard!!!

Tim Veenema