MSC-Amslod Zo1 is dit weekeinde één van de deelnemers aan het Offerein Voetbaltoernooi van vv Hoogeveen. De andere deelnemers zijn de organiserende vereniging vv Hoogeveen, WHC Wezep en HZVV.

Het toernooi begint vrijdag 16 september met de wedstrijden tussen HZVV en WHC en vv Hoogeveen en MSC-Amslod. Deze duels beginnen om 20.45 uur. Het toernooi gaat daarna op 20 augustus verder met de duels tussen MSC en HZVV en vv Hoogeveen en WHC Wezep. Deze wedstrijden beginnen om 20.15 uur. De laatste twee duels worden gespeeld op 23 augustus. Dan treffen HZVV en Hoogeveen elkaar en WHC en MSC. Deze wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

Tijdens het toernooi wordt er gewerkt aan het parkeerterrein bij de voetbalvelden. De toegang tot het complex kan alleen plaatsvinden via de hoofdingang van VV Hoogeveen.  Voor het overige is het complex geheel gesloten (en dus ook de ingang van HZVV). Er zal ook toezicht gehouden worden. De parkeerplaats is afgesloten. Het sportpark is dus via de Sportveldenweg niet bereikbaar. Er kan het beste geparkeerd worden bij zwembad De Dolfijn (Bentincksdijk 10) of op of rond de Bentincksdijk zelf. Bent u niet bekend in Hoogeveen, dan is het verstandig dit adres (Bentincksdijk 10) in te voeren in uw navigatie.

Jeugd tot 14 jaar kan gratis naar binnen. Volwassenen betalen vijf euro, maar kunnen tijdens de eerste speeldag een passe-partout aanschaffen. Voor tien euro kan met dan drie speelronden bezoeken. Tijdens een speelronde kan men alle wedstrijden bekijken en vrij van het ene veld naar het andere lopen. De kassa’s zijn een uur voor de eerste wedstrijd geopend. Tevens zal er een gratis programmaboekje worden uitgebracht.