Voor het nieuwe seizoen heeft MSC de prestatietak verplaatst naar de zaterdag. Naast het 1e elftal heeft Msc ook het 2e prestatie elftal opgezet. Dit team bestaat uit een gemêleerd gezelschap van ervaring en routine plus aanvullingen uit het de 1e selectie op de wedstrijddagen, zodoende kunnen de jongelingen van het eerste elftal ervaring opdoen en zich optrekken aan de geroutineerde spelers van het 2e elftal.

Het 2e elftal is op zoek naar een trainer/coach.

Wij hebben ons ingeschreven in de vierde reserveklasse en hebben serieuze kampioenschap aspiraties. Wij zoeken hierbij een trainer/coach die tweemaal per week wil trainen en de zaterdag wil coachen. Trainingsdagen in overleg nader te bepalen.

Wij zoeken iemand die goed bij het team past, en benoemen dan ook niet te veel specifieke eisen. Sterke communicatieve vaardigheden en een gezellig persoon vinden we wel voorwaarden die bij de aankomende trainer/coach passen.

De functie past bij iemand die ervaring op wil doen in het trainersvak en net zo goed bij een ervaren ‘oude rot in het vak’. Je zal samenwerken met de trainer van de 1e selectie. Bovenstaande allemaal voor een vergoeding.

Kan jij omgaan met een team gezellige gasten (veelal begin 30) aangevuld met 1e selectiespelers op de zaterdag, zorg je voor een goede sfeer in de kleedkamer en na afloop; dan nodigen wij je van harte uit. 

Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen worden met Erwin Stephan op 06-81439088. Sollicitaties kunnen worden verstuurd naar voetbalzaken@mscmeppel.nl