In Noord-Holland bleek vanmiddag al snel dat de thuisploeg over meer voetballend verogen beschikte dan MSC. De wit-zwarten stelden daar heel veel werklust tegenover, iets waar de thuisploeg moeite mee had. Toch was het ADO’20 dat na tien minuten de leiding nam. Het was Bud Water die Robin Kist met een schuiver in de verre hoe verraste. ADO’20 kreeg daarna nog een mogelijkheid om te scoren, maar de thuisploeg miste. MSC werd ook een aantal keren gevaarlijk maar scoorde voor rust niet. Na de thee was het opnieuw ADO’20 dat scoorde. Nu via een van richting veranderde vrije trap van Edwin Dekkers. Toen Bjorn Bakker in de 87e minuut vanaf 11 meter scoorde na een handsbal werd et nog even spannend. MSC was heel dichtbij de gelijkmaker, maar de kopbal van dichtbij werd door de keeper tot corner verwerkt. In blessuretijd ging MSC-keeper Robin Kist de mist in waardoor invaller Raymond de Waard de eindstand op 3-1 bepaalde.