MSC begon voortvarend met een prachtig doelpunt van Yassin. Het leek er op dat het een eenvoudige wedstrijd zou worden. Een echter veel agressiever en geïnspireerder Germanicus was het sterkere team.  Trainer Marco de Grip waarschuwde er nog voor in de wedstrijdbespreking, maar er waren te veel spelers die niet genoeg konden brengen vandaag. Tot overmaat van ramp was er ook een speler die zonder af te melden weg bleef. Dus Marco had maar twee wissels. Het bekende spreekwoord,”  ’ s avonds een man , ’ s ochtends een man”  was op hem dus niet van toepassing en hij liet z’n teamgenoten  behoorlijk in de steek. Tot aan tweede helft stond MSC met 1 – 2 achter. Een paar stevige woorden in de rust brachten gelukkig wat verbetering. Kor  en Sucatin werden vervangen door resp. Sil en  Roy.  Al snel werd de stand gelijk getrokken door wederom Yassin.
Door een blessure van Wesley moesten we met 10 man verder. De stand wed 2 – 3 door een van richting geschoten bal van Germanicus. Toch kwamen we weer bijna langszij  omdat we een penalty kregen. De goed in de wedstrijd zittende Yassin schoot de bal tegen de binnenkant van de paal. Helaas geen doelpunt. In de laatste minuut kreeg Rene nog een prachtige kans die hij helaas niet benutte.
Door deze overwinning haakt ons tweede team af bij de kopgroep. Jammer maar het is helaas niet anders.
Gisteravond was het nog Jeroen Vriend van sportzaak TIME OUT, die zoveel vertrouwen had in dit team , dat hij spontaan een behoorlijk bedrag doneerde om alvast een periodetitel te kunnen vieren. Nog even wachten Jeroen . Volgende keer beter. In ieder geval bedankt voor je vertrouwen.