De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen ze de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren ze met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij New York Pizza kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, salades en desserts.

 

Makkelijk je pizza bestellen

Elke pizza die je bij New York Pizza bestelt, kunnen ze aan je deur bezorgen. Ze garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij hen in de keuken zou krijgen. Bestel via de website, de app of geef ze een belletje. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt, bezorgen ze jou de echte New York style pizza. Natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza af te halen, door van tevoren je pizza bestelling door te geven via de website, telefoon of app. Je kunt natuurlijk ook langskomen en aan de keuken bestellen. De pizza maken ze binnen enkele minuten voor je klaar terwijl je wacht. Damn Tasty!

 

Actie: 20% korting voor MSC-leden

Sinds begin april is New York Pizza Meppel trotse sponsor van MSC. Naast bordsponsor heeft New York Pizza Meppel speciaal voor leden een geweldige actie: 20% korting op pizza’s!!

Elk lid van MSC krijgt een speciale pas dat bij bestelling getoond kan worden. Voor telefonische en online bestellingen kan de actiecode MSC20DEAL gebruikt worden. En van elke bestelling met deze actiecode krijgt MSC 10% van de orderwaarde!

 

Contract

Onlangs werd het sponsorcontract met New York Pizza Meppel getekend. De broers Bart en Rick Breukelman (eigenaren New York Pizza Meppel, gevestigd aan de Kruisstraat 34 in Meppel) ontvangen onder toeziend oog van hun mascotte een bos bloemen van Bart Kattenberg van de commerciële commissie MSC.

 

Bestel hier online je pizza bij New York Pizza Meppel