Tijdens de eerste thuiswedstrijd van MSC 1 van dit seizoen is het prachtige nieuwe led-scorebord in gebruik genomen. Het scorebord vervangt z’n al ruim 30 jaar oude voorganger die steeds meer problemen kreeg. De afgelopen weken hebben Kees Veelo, Ally Beute, Henk Hoogeveen en Marcel Hulsman keihard gewerkt om het plaatsen van het nieuwe scorebord mogelijk te maken. Ze maakten een groot frame waarin de led-borden geplaatst konden worden, zorgden voor de stroomtoevoer, voor het vervoer van de hele constructie naar Ezinge en uiteindelijk ook voor de plaatsing. Met dank aan Hidde Boersma die van zijn vader Bart van het stukadoorsbedrijf de verrijker mocht gebruiken om de constructie op z’n plaats te takelen.

Het led-scorebord is mogelijk gemaakt door IJzerhandel Hielken, Installatiebedrijf Klok, stukadoorsbedrijf Boersma, InterStage BV, Henk Hoogeveen van Highmoore, Kees Veelo, Ally Beute en Marcel Hulsman.

Het hypermoderne, nieuwe led-scorebord dat naast de score en de gespeelde tijd ook opstellingen, foto’s en advertenties van sponsors kan tonen, is gefinancierd door onder meer OPA (Oud Papier Actie MSC), Supportersvereniging MSC, Vrienden van MSC, Grenzeloos Media, Martin Smid Keukentechniek, Jan Schoemaker, Drukkerij Van Dijk, B+B Personeelsdiensten en Rijwielhandel Lambert Pot.