Ron Wielhouwer (links op de frontfoto) en Marinus Otter (rechts) zijn de opvolgers van Kees dit seizoen vwb de jeugdfotografie op zaterdag. Beiden zijn via hun zonen betrokken geraakt bij het jeugdvoetbal van MSC.

In het midden de fotograaf der fotografen Kees Veelo. Ondanks de twee nieuwe plaatjesschieters zal Kees niet van onze velden af te slaan zijn en zal hij dikwijls als mentor voor de nieuwelingen fungeren.

Ron Wielhouwer is geboren in 1965. Eén van zijn hobby’s is fotograferen. Inmiddels al weer een aantal jaren is hij op de velden te vinden, gewapend met een camera. Reden hiervoor was en is het portretteren van zijn beide jongens en hun teams. Een voetballer is hij niet en snapt dan ook niets van regels. Scores worden niet bijgehouden, hij gaat volledig op in zijn camerawerk.

Samen met  Marinus Otter zal hij gaan proberen, via beelden, zo goed mogelijk verslag te doen van vele teams van MSC. Ongetwijfeld zul je ze een keertje treffen, uit en/of thuis.

In samenwerking met webredakteur Roel Schaafsma zal de jeugd op die fantastische MSC-site weer de nodige aandacht krijgen.

We wensen iedereen een fantastisch, sportief seizoen!