Tegenover het vertrek van Armina Besic (Heerenveense Boys) en Marieke Zijlstra (WVF), staat de komst van keepster Annet Bolk. Zij kwam eerder uit voor Noordscheschut, HZVV, Be Quick’28 en weer HZVV. De tweede versterking is Lisanne de Weert die overkomt van vv Staphorst en bij MSC de uitdaging aangaat om op een hoger niveau te spelen. De derde nieuweling is een oude bekende. Na een jaar keert Ramona Jepma terug bij MSC. De Steenwijkse stapte vorig jaar over naar Hoofdklasser Oerterp, maar kan het spelen bij de Friezen niet langer combineren met haar werk en trainersschap bij d’Olde Veste’54. De twee jonge talenten Anouk Blom en keepster Joëlle Antoine stappen over van FC Meppel naar MSC waarbij aangetekend dat Joëlle voor een plaats gaat bij MSC C1 dat uitkomt in de landelijke derde divisie.
Van Ruinerwold heeft Vera Sieljes de overstap gemaakt naar MSC, Vera heeft na een aantal proeftrainingen laten zien dat ze over veel talent beschikt. Zelf wil Vera ook in haar zelf investeren om straks de stap te maken naar het eerste van MSC. MSC is blij met dit jonge talent die het aan durft om de stap te wagen.
De laatste nieuwe speelster die de damesafdeling van MSC komt versterken is Karin Bouwman. Karin heeft al jaren in de jeugd bij MSC gespeeld en maakt de overstap maken naar de dames.