MSC speelt de komende seizoenen in shirts van Robey Sportswear. Het contract met de kledingleverancier en Vriend Sport is zondag ondertekend. De afgelopen seizoenen speelde MSC in kleding van het merk Masita, maar daar komt dus nu een einde aan.

Op dit moment wordt er een ‘nieuw’ MSC-shirt ontwikkeld. Natuurlijk blijven de hoofdkleuren wit en zwart en zal het shirt zwarte strepen krijgen. Toch gaat het shirt met enkele speelse details er wel ‘anders’ uitzien dan nu het geval is. Het is de bedoeling dat na de zomer, bij de start van het seizoen 2023-2024, ALLE MSC-teams in de nieuwe tenues spelen. Dus van Ukkies tot spelers van MSC Zo3 en de vrijdagavondcompetitie.

In Rotterdam, de thuishaven van Robey, is zondag ook een keuze gemaakt welke kleding deel uit gaat maken van de MSC-kledinglijn. Binnenkort ook hier meer over. Alle jeugdleden van MSC krijgen in ieder geval weer een setje ‘presentatiekleding’. Deze kleding is bedoeld om op zaterdag te dragen naar de wedstrijden.

Over Robey

Robey werd opgericht tijdens de heropbouw van Rotterdam in 1947. Vanuit een klein appartement in Blijdorp legde ene Pieter Bey de fundamenten van wat het beste voetbalmerk van Nederland moest worden. Rotterdam + Bey werd Ro-Bey. Decennialang waren we de drijvende kracht achter het voetbal van de Lage Landen. Zelfs het Nederlands Elftal speelde ooit met de Robey R op de borst. In 2016 werd het merk nieuw leven in geblazen en intussen is Robey opnieuw uitgegroeid tot het grootste en mooiste voetbalmerk van de Benelux. In het Nederlands betaald voetbal spelen onder meer FC Groningen, ADO Den Haag, Telstar, Sparta, FC Volendam, FC Den Bosch en Willem II in Robey. Komend seizoen voegen ook Vitesse, NEC en De Graafschap zich bij dit rijtje.

Robey combineert een obsessie voor voetbal, tennis, hardlopen en een heleboel andere sporten, met een bijna obsessieve aandacht voor details. Van het meest prestigieuze Eredivisie shirt tot het eenvoudigste paar sokken: alleen perfect is goed genoeg.