INREDA
Uw creatieve partner in totaalinrichting
Kantoorconcepten, Interieurontwerpen, Creatieve partner, Meubilair en Design.
Het interieur is een presentatie van uw bedrijf en zegt veel over het product dat er wordt gemaakt of de dienst die geleverd wordt.
Als creatieve totaalinrichter richt INREDA zich zowel op de grote lijnen als op de specifieke details voor een optimale kantoor- en werkomgeving. Klein of groot kantoor; wij zien het als een uitdaging om met elk budget iets unieks neer te zetten.
INREDA onderscheidt zich in haar aanpak door uw wensen te vertalen in een creatief ontwerp. Een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet,  maar u ook zeker prikkelt. Wij verrassen graag met onze concepten. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers en relaties.
 
Time Out Sport  
sportlifestyle heeft een naam
Combineer een breed scala aan sport- en sportlifestyle merken met een uitdagende en inspirerende omgeving. Doe er nog een enthousiast verkoopteam bij met een hoge servicegraad en je hebt de ingrediënten voor de sportlifestyle winkel die jouw motivator kan zijn voor een sportief en dynamisch leven. Die winkel heet Time Out Sport Meppel.
Naast de echte sport- en voetbal merken als Adidas, Nike en Puma vind je in onze winkels de grootste collecties van de merken Le Coq Sportif, Pantofola D’Oro, O’Neill, Brunotti en TwinLife . De echte sport addict die er altijd trendy en toch sportief bij wil lopen kan zich bij ons echt uitleven. Wij weten wat sportieve en dynamische mannen en vrouwen willen.
Kortom. Time Out Sport is the place to be voor iedereen die sportief en dynamisch in het leven staat! Wij hopen je snel eens te begroeten in onze winkel.

Sportlifestyle your & our way of life!