Tijd voor actie

De fractie van de PvdA in de Meppeler gemeenteraad, met Koos de Vos voorop, is boos op het college van B&W dat de drie Meppeler voetbalverenigingen op Ezinge maar één kunstgrasveld krijgen. Ik sluit mij daar volledig bij aan, en roep de leden van MSC, Alcides en FC Meppel op om actie te ondernemen. Laat in het gastenboek van deze site weten dat jij ook een tweede kunstgrasveld wilt. Wij verzamelen alle reacties en bieden deze vervolgens aan het college van Burgemeester en Wethouders aan.

MSC- Antaris, Alcides en FC Meppel bieden wekelijks een kleine tweeduizend voetballers en liefhebbers daarvan vertier. Er is geen sport of activiteit in Meppel die dit getal kan overtreffen. De maatschappelijke betekenis hiervan is dan ook niet in geld uit te drukken. Ik zou, als ik in de schoenen van de clubs zou staan de gemeente een gepeperde rekening sturen voor het feit dat zij dagelijks vele honderden kinderen van de straat houden. Ga maar eens na wat dit de Meppeler bevolking zou kosten als dit niet het geval zou zijn. Daarnaast, en nu citeer ik Koos, leren zij met elkaar om te gaan, te integreren en leren zij waarden en normen.

Ik roep hierbij tevens de overige politieke partijen op om zich aan te sluiten bij de PvdA. Of vinden we freeriders, bomen in Rogat, vrachtwagens op de Randweg en een weg van 6 meter of 6.60 belangrijker? Meppeler voetballers en liefhebbers: sla uw handen ineen en steun de PvdA!