De 26-jarige Claudio Tavares is een behendige speler, met jarenlange BVO ervaring. Hij speelde van zijn 14e tot 22e bij SC Cambuur en kan op verschillende op zowel het middenveld als in de voorhoede uit de voeten. Claudio is toe aan een nieuwe uitdaging en heeft die gevonden bij MSC. Zijn grote kracht is dat hij een verbindingspeler is met spelbepalende kwaliteiten. Vooral zijn steekpasses en het lezen van de wedstrijd zijn zijn grote kwaliteiten).
Hassan Elghazi (26) speelt al vier seizoenen voor d’Olde Veste’54. Daarvoor kwam hij uit voor FC Wolvega. Hassan kan op verschillende posities achterin en op het middenveld  acteren. Zijn kracht is zoals vaak omschreven een typische stofzuiger met voetballende kwaliteiten. Heeft een hoge actieradius en duelkracht.
Eerder werd al bekend dat Robert Schonewille (sv HODO) en Camiel Fidom (vv Staphorst) de overstap naar MSC maken. Jeroen Kleene (Staphorst), Martin de With (vv Heerenveen) en Dennis van den Driessche (PKC’83) kondigden eerder hun vertrek aan.