Sinds eind vorig jaar is Meppel een fitness studio rijker! En wel Personal Fitness Nederland, gevestigd aan de Oeverlandenweg 2 te Meppel. De studio manager en lifestylecoach van studio Meppel is Martin Sibrandi.

Martin is door zijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer in staat jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jou doel werken.

Martin over Personal Fitness Nederland: Met onze succesvolle Fit for Life methode helpen wij jou hoogstpersoonlijk met het behalen van jouw gestelde doelen. Samen met je gecertificeerde trainer en gediplomeerde voedingsdeskundige ga je als een team aan de slag om jouw fysieke en mentale doelen te bereiken. Dit doen we aan de hand van de gouden combinatie: beweging, mental coaching en de juiste voeding. Omdat we nauw betrokken blijven bij het gehele proces – van meten tot verbeteren – staan we garant voor de realisatie van jouw gezondheid en geluk.

Personal Fitness Nederland studio Meppel en dus Martin is te bereiken op 06 4287 4541 of via email meppel@personalfitnessnederland.nl.

MSC is blij met Personal Fitness Nederland als nieuwe bord sponsor. Afgelopen zaterdag kreeg Martin dan ook een bos bloemen overhandigd door Bart Kattenberg van de commissie commerciële zaken (CCZ). MSC wenst Martin veel succes met zijn studio in Meppel!

Oproep

In Studio Meppel zijn wij op zoek naar 10 mannen voor ons Full Body Transformation Programma! Want heb jij ook de afgelopen maanden meer stilgezeten dan je eigenlijk zou willen? Niet de motivatie gehad om thuis te sporten? We begrijpen je compleet. Daarom openen wij 10 extra plekken in ons uitverkochte Full Body Transformation Programma voor nieuwe kandidaten. Meld je aan en wij garanderen jou een complete lichamelijke transformatie binnen 3 maanden:

– 3 Maanden Coaching

– 100% Garantie op Resultaat

– Blijvend gewichtsverlies

Samen met ons ga je een programma aan van 3 maanden waarin wij je coachen tot een volledige lichamelijke transformatie. Onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer zorgen wij dat jij jouw doelen bereikt. 100% gegarandeerd. Meld je nu compleet vrijblijvend aan via bovenstaand telefoonnummer of emailadres!