De nieuwe tenues van het tweede elftal zijn zondagmiddag officieel overgedragen. In Herberg het Plein werden in aanwezigheid van sponsor Henny Klunder van Car-rep , de tenues voor het eerst getoond. Ook de nieuwe tassen werden verspreid. Namens het bestuur en de sponsorcommissie sprak Arjan Jonkers zijn waardering uit voor de sponsoring door Car-rep. Voor Klunder was de sponsoring van het tweede elftal een bewuste keuze: ‘Ik heb iets met tweede elftallen. Het is een mooi elftal. Een tussenstation voor jongens die graag hogerop willen en ook een elftal voor mensen die jaren op niveau gespeeld hebben en toch nog prestaties willen leveren. Zelf had ik ooit ook de ambitie om in bijvoorbeeld het tweede te spelen, maar dat was te hoog gegrepen’.
Car-rep is een Duits bedrijf dat gevestigd is net over de grens bij Venlo. Car-rep vervaardigt spuitbussen voor autolakken en cosmetica. Commercieel directeur Henny Klunder is geboren en getogen in Meppel.
Het tweede elftal was zondag te gast in Herberg ’t Plein waar werd genoten van een buffet en een drankje. Jaap en Petra de Boer van Herberg ’t Plein hadden dit aangeboden.