Vanaf het begin kwamen de dames namelijk niet aan voetballen toe. Na een aftastend begin namen de heren de touwtjes in handen en moesten de dames zich hoofdzakelijk beperken tot verdedigen. Het wachten was dan ook op een doelpunt en deze viel na een klein kwartiertje. De nog altijd razendsnelle Yves Heskamp kon door de dames niet bijgehouden worden en beheerst schoot hij de 1e binnen. Daarna ging het snel en binnen een paar minuten kwamen de trainers middels Gino Veelo (2x), Hajo van der Helm en Houcin Elkhatari op een ruime 5-0 voorsprong. De dames bleven strijden en uit een goede aanval wist Alberdine Heuvelman de bal van dichtbij hard tegen de touwen te rossen, 5-1. Zo was doelman René van der Steeg toch nog gepasseerd.
Ondanks het inbrengen van de Dames trainers Berend van Gelder en David Bottenheft en ondanks andere maatregelen (o.a. 12 spelers) bleven de jeugdleiders ook in de 2e helft dominant. Zo was Yves de dames weer te snel af, scoorde Hayo zijn 2e , knalde Alexander Beute de bal keihard via de onderkant van de lat binnen (prachtgoal) en wist Pepijn Nijhuis ook te scoren, 9-1. Het mooiste doelpunt viel vlak voor tijd. Houcin Elkhatari wist de bal van afstand met een mooie boog in het doel te mikken en zo werd de eindstand 10-1 en wonnen de heren met dubbele cijfers.
Een smetje op dit duel was het uitvallen van Rachel Boekweg met een op het oog vervelende enkelblessure. Hopelijk valt het mee en zien we Rachel weer snel op het veld. Rachel, een spoedig herstel gewenst !
Tenslotte wil ik de dames, begeleiding, trainers, leiders, grensrechters en scheidsrechter Wim Wijntjes hartelijk danken voor hun sportieve medewerking. Hopelijk volgend jaar weer zodat we dan het 1e lustrum van deze Nieuwjaarswedstrijd kunnen vieren !