De Ukkies van MSC gaan zaterdag weer heerlijk het veld op! Van 10.00 tot 11.00 uur staan de trainers onder leiding van voetbalmeester Marius klaar op het hoofdveld van MSC om met de jongens en meisjes van 4, 5, 6 en 7 jaar aan de slag te gaan om ‘op speelse wijze baas over de bal’ te worden.
 
Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Kom gewoon naar Ezinge. Meld je om 09.55 uur op de parkeerplaats en doe gewoon, zonder verdere verplichtingen gratis mee. De kinderen worden om 11.00 uur naar de parkeerplaats teruggebracht.
 
De kinderen worden ook zaterdag weer in 2 groepen verdeeld:
 
Groep 1 is de Ukkies. Dit zijn de kinderen van 4 en 5 jaar die echt net kennismaken met voetbal.
Groep 2 bestaat uit de ‘Mini Divisiespelers’. Deze kinderen zijn (5 en kunnen al een aardig balletje trappen) 6 of 7 jaar en kunnen al iets beter voetballen of zijn fysiek iets sterker tov. de Ukkies.
 
Er zijn meerdere trainers die met de kinderen aan de slag gaan.
 
LET OP: Volgende week, in de voorjaarsvakantie, is er geen training.
 
Op woensdag 3 maart starten de reguliere trainingen weer. Dat betekent dat er om 15.00 uur op het honkbalveld van de Blue Devils in woonwijk Berggierslanden getraind wordt en om 17.00 uur op het hoofdveld van MSC (Mini Divisiespelers). Ook deze trainingen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen te bezoeken.
 
Aanmelden vooraf is zeker niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Dan kan Marius daar rekening mee houden met de ranja voor de kinderen.
 
Meer informatie? Stuur een e-mail met je vraag naar ukkievoetbal@msccmeppel.nl of bel Marius van Dijk (06) 48804746.
 
PS. Ook al is de kans groot dat de Meppeler Mini Divisie vanwege corona dit voorjaar niet doorgaat, dan is het voor de ontwikkeling van de spelers een goede zaak om bij deze oudere Ukkies te gaan voetballen. Bel of mail mij dan even om dit te bespreken.
Groet Marius van Dijk
 
 
What do you want to do ?

New mail