Zaterdag 2 december moesten de meiden van MC1 het opnemen tegen Noordscheschut. Dat het (weer) een moeilijke wedstrijd zou worden stond van te voren vast. En omdat er maar liefst 5 ,,eigen” spelers niet aanwezig konden zijn vanwege blessures en andere verplichtingen deden er 3 spelers mee die normaal uitkomen in DA2 maar gelukkig voor het MSC team qua leeftijd nog speelgerechtigd zijn voor MC1. Meiden van DA2: bedankt voor jullie sportieve inzet.De wedstrijd was nog maar 5 minuten oud toen Noordscheschut kans zag om een verdedigingsfout af te straffen waardoor het snel 0-1 werd. Ook het 2e doelpunt van Noordscheschut kwam voort uit het slecht wegwerken van de bal in het strafschopgebied zodat er na 10 minuten spelen al tegen een 0-2 achterstand werd aangekeken. MSC probeerde wel en Kem de Jong was dicht bij een doelpunt maar haar poging trof uiteindelijk net geen doel. Na een half uurtje voetballen zag Noordschschut kans om nog een keer te scoren zodat er met een 0-3 achterstand gerust werd. Ook na rust bleef MSC wel proberen maar de kansjes die er kwamen troffen allemaal net geen doel. Noordscheschut zag echter nog wel kans om 2 keer te scoren waardoor de eindstand uiteindelijk 0-5 werd.