De mascotte is een idee van Marc en Leonie Albers, eigenaren van Gigaverhuur en van Arjan Zomerdijk, eigenaar van ARCO Reclame. In samenwerking met de MSC sponsor commissie is besloten deze giga mascotte in het leven te roepen.

Gigaverhuur

Gigaverhuur is sponsor van de zes meter hoge opblaasbare voetbalpop die bij elke thuiswedstrijd van het eerste langs de zijlijn zal staan. De pop is met zijn mooie details uniek in Nederland. Niet alleen de club kan profiteren van deze op maat gemaakte blikvanger. De pop is voor iedere MSC-er te huur die een verjaardag te vieren heeft of een leuke alternatieve Abraham voor de deur wil. Gigaverhuur is dé verhuurder van springkussens, en opblaasbare Sarah en Abrahams in Meppel en omstreken. “Kinderen worden als een magneet naar een springkussen getrokken. Zodra ze er één zien worden schoenen uitgeschopt en willen ze springen. Lachende kindergezichtjes, daar doe ik het voor’, zegt Leonie Alberts van Gigaverhuur. ‘De voetbalpop is een leuke aanvulling voor ons assortiment en gezien de positieve reacties tijdens de stadsderby MSC-Alcides zeker een blijvertje.  Natuurlijk is het leuk om op deze manier de club te steunen!”  Voor de MSC-pop, springkussens en alle andere verhuurartikelen; www.gigaverhuur.nl of bel met 06-52228359

Deze mascotte is ook door u te huur ( lid MSC). Wordt je nu 7, 8, 9 enz. Of 50 jaar, je verjaardag is pas geslaagd wanneer deze giga mascotte in je tuin staat. En dat voor maar € 35,00 wat weer ten goede van de clubkas komt.

Voor info bel 06-52228359 of kijk op www.gigaverhuur.nl