ACV bleek een technisch goed ingespeeld team te zijn met goed en vlot combinatievoetbal. MSC speelde met hart en ziel en zette er een gezond stuk voetbalarbeid tegenover. De verdediging van MSC hield goed stand en de complimenten gaan wat dat betreft uit naar keeper Gaël en de vededigers Jochem, Steffan, good old Warner en super sub Jonathan! ACV had veel moeite er doorheen te komen en keeper Gaël onderschepte vele ballen. Ook MSC liet dikwijls goed aanvallend voetbal zien. De zijlinies met Jonathan, Daniël en Willem Jan/Bart-Jan op rechts en Warner, Sam/Luuk en Werner op links voldeden goed!
De middenlinie met Bram, Your en Denzel/Elon had het moeilijk maar er werd keihard gewerkt. Zo liet ACV het betere voetbal zien maar had het behoorlijk wat problemen met de druk van MSC. Bovendien waren onze vrienden uit Assen slordig in de afwerking. Zo was het met rust nog steeds 0-0.
De tweede helft werd weer met fanatiek voetbal begonnen en juist in een fase dat ACV meer overwicht kreeg maakte MSC door een vlotte aanval 1-0. Denzel Swaak schoot knap raak! Helaas vielen Elon (voet) en Bram (lies) even later met blessures uit.
ACV kreeg in de gaten dat het meer moest laten zien en ging via vlot combinatievoetbal op jacht naar doelpunten. En deze kwamen er ook. Al vlot werd het 1-1 en in het laatste kwartier werd het zelfs nog 1-6! Dat was wel ietsjes teveel van het goede. Helemaal onverdiend was dat natuurlijk niet maar doordat aan MSC kant alle jongens (behalve) de keeper een keer gewisseld werden had dat natuurlijk wel gevolgen voor de organisatie in het veld.
Conclusie: een bijzonder leuke, zinvolle en leerzame wedstrijd waarin ook nog voetbalvaantjes werden geruild en de spelers na afloop nog een patatje kregen in de kantine. Wim Wijntjes wordt nog bedankt voor het fluiten, Nicole van Keulen en Agnes Kuiers nog bedankt voor het bakken van de patatjes! De volgende keer gaan we op bezoek bij ACV.
Niels Haze, nog van harte beterschap met je arm en de volgende week gaan we op bezoek bij Urk D3!