Op de frontfoto: links Pim en rechts Gregory.
 
 
“Ik ben Pim Donker 25 jaar jong en woonachtig in het mooie Drentsche Meppel. Ben er tevens ook geboren. Sinds 3 jaar heb ik een relatie met Greetje Bijker. Zij komt oorspronkelijk uit Nieuwleusen, maar kwam er toch achter dat Meppel een stuk leuker is. Ik heb geen huisdieren en nog geen kinderen, kinderen is tevens wel een grote droom van mij.
Ik ben begonnen op 5 jarige leeftijd met voetballen bij de Geel/Zwarten, te weten ALCIDES….
Hierdoor heb ik voor altijd een geel/zwart hart. Tot aan de senioren toe heb ik alle elftallen doorlopen. Toen heb ik last gekregen van een blessure aan mijn voeten. Helaas heb ik daar nog vaak last van. Hopelijk kan ik aankomend seizoen toch weer een poging wagen om het voetbal op te pakken. Ik doe wel aan zaalvoetbal in Staphorst voor het team Heuckeroth. Dit doen we onderhand ook alweer 5 jaar met plezier.
Sinds 3/4 jaar ben ik trainer geworden bij FC-Meppel via destijds Tim Wolting. Ik was samen met hem en een paar anderen op vakantie op Kreta en toen is dit ter sprake gekomen. Ik ben blij toen ik destijds die stap heb gezet. Ik haal enorm veel energie uit die jongens en sta daarom met veel enthousiasme langs de zijlijn.
En hoop dat Gregory en ik aankomend seizoen het waar kunnen gaan maken bij het elftal MSC D1. Ik ben daarom ook enorm blij dat MSC ons deze aanbieding heeft gedaan. Ik ben een heel groot fan van AJAX. Ik zie vrijwel ook alle wedstrijden. Tevens interesseert mij alle takken van sport eigenlijk wel.”
 
“Mijn naam is Gregory Wismeijer, ben 22 jaar en woon nu bijna 6 jaar in Meppel. Zes jaar trainer van FC Meppel waarvan de laatste 3 jaar als trainer van FC Meppel D1.Naast het voetbal, werk ik als Assistent Manager Recreatie op de Beerze Bulten in Beerze. Ik kijk er heel erg naar uit om bij MSC aan de slag te gaan! We zullen elkaar vast nog wel treffen op het sportpark, dus mochten er meer vragen zijn hoor ik het graag.”
 
foto’s: Ron Wielhouwer