Ik was blij dat het mistig was vanochtend, er waren voor tekenen dat er diverse scouts aanwezig zouden zijn om mijn mannen te scouten voor een BVO of  KNVB team. Wouter de Emanuelson van E2 liet ik uit voorzorg al met D3 mee spelen zodat ze hem niet in het versier kregen en omdat ze daar veel geblesseerden hadden. Daan alias Wesly Snijder en Stan een jongere versie van Brama liet ik thuis deze 2 groeibriljantjes kregen van mij een dag rust. Dus daar stond ik dan met precies 7 mannen op het veld. Jarne in het doel Stekelenburg of Van Der Sar moeten uitkijken anders zien we deze jongen van de zomer in Afrika, Kees als ausputzer achterin past zo in het nationaal elftal, Wisse een kopie van Braafheid (behalve kleur) en Lars een kopie van Van der Wiel (voor al het loop vermogen) bestreken de linker en rechter kant van het veld. Op het midden veld hadden Rafael van der Vaart sorry Robbert  en Affelay (Belmin) lopen zij bleven maar strooien met mooie passes. En dan voor in Kuyt, Huntelaar of was het nu van Nistelrooy NEE het was onze Maarten van een spits katsen, sleuren, scoren noem maar op niks is te veel voor deze spits.We begonnen aan de wedstrijd ik maar rond het veld kijken of er niet stiekem scouts stonden, door de mist waren ze moeilijk te ontdekken.  We starten sterk naar 2 vloeiende aanvallen stond het al snel 2-0 (1-0 Maarten 2-0 Lars). Hierna werden we iets te laconiek we lieten DESZ  te gemakkelijk voetballen en het duurde dan ook niet lang of de aansluit treffer viel 2-1.  We pakten de draad van de eerste 10 min weer op kregen een paar corners en scoorde hier de 3-1  wederom Maarten. Na een geweldige 1-2 tussen Maarten en Belmin tikte laatste persoon de 4-1 binnen. We gingen rusten. De jongens kregen nog wat aanwijzingen meer maar voor de rest ging het goed.  De 2e helft was koud begonnen of Maarten schoot vanaf ca 20 m op het doel zo maar in het dak de 5-1. Hij wist van gekkigheid niet wat hij moest doen. Net als de 1e helft kregen we weer veel corners(hoekschoppen) te verwerken Wisse moest steeds op de afvallende bal wachten dit keer kreeg hij hem voor de voeten en zonder na te denken schoot hij de 6-1 binnen. De vermoeidheid sloeg toch een beetje toe we hadden geen wissels en dat was terug te zien in het veld. DESZ scoorde nog de 6-2 maar dat was het dan ook.

 

Jongens ik moet jullie een groot compliment maken er is zeer goed gevoetbald hard gewerkt en zonder wissels deze wedstrijd tot een goed einde gebracht. Op naar zaterdag om onze 2e plaats in de competitie veilig te stellen. Vandaag en woensdag nog even lekker trainen en dan kan het gebeuren.

 

Ouders, broer, zussen opa en oma etc,  komt met ze allen kijken wat er staat wat moois te gebeuren as zaterdag om 11.15 uur bij MSC E2

 

De trainer.