Het eerste elftal van MSC-Antaris heeft de tweede wedstrijd in de voorbereiding op de competitie gewonnen. In Hoogeveen werd zaterdag eersteklasser HZVV vanavond met 1-0 verslagen. De winnende treffer kwam van de voet van Gert Nieboer. De nieuwkomer kon van dichtbij raakschieten na goed voorbereidend werk van Joreilly Chirino. MSC-Antaris begon uitstekend aan de wedstrijd. Met name in de eerste twintig minuten van de wedstrijd lag het tempo erg hoog. Ook het fysiek sterke HZVV hanteerde een hoog tempo waardoor er een aantrekkelijke wedstrijd ontstond. MSC-Antaris had het betere van het spel en kreeg ook gelegenheid om de score uit te bouwen. Johnny Venema en Joreilly Chirino kregen de bal echter niet langs de sterk keepende HZVV-doelman Boxum. De Hoogeveners kregen ook een aantal kansen, maar MSC-doelman Theo Migchelsen werd niet gepasseerd. Martin de With viel na een half uur uit met een blessure. Hij werd vervangen door Benedict Sparenberg.
Na rust bracht MSC-trainer Meindertsma twee verse krachten in het veld. Gert Borneman verving Paul Bergtop en Henk Kleene verving Rene de Nekker. MSC kreeg een aantal goede mogelijkheden om de score naar 2-0 te tillen. Gert Nieboer en de voor Johnny Venema ingevallen Jan Jonker gingen alleen op de HZVV-doelman af maar zagen de bal door de goalie van de voet geplukt worden. Aan de andere kant was HZVV ook tweemaal dichtbij succes, maar Migchelsen was onpasseerbaar. Zo bleef het 0-1 door de vroege treffer van Nieboer. Voor MSC-Antaris een zeer nuttige oefenwedstrijd.
Vrijdagavond komen de wit-zwarten opnieuw in actie. Om 19.30 uur treft MSC op het woonwagenkamp in Emmen SVBO in het Grote Geert Toernooi.