De match tegen Alcides was er een met twee gezichten. Het eerste kwartier was MSC duidelijk sterker. Prachtige combinaties werden echter slordig afgerond. Een ongelukkig eigen doelpunt bracht een 0-1 ruststand op de borden. Niets aan de hand, zo stelde William. Na de pauze zou MSC vol op de aanval spelen. De verdedigers Senna en Djermo kregen de opdracht mee naar voren te gaan. Alleen Ben zou achterin blijven. Een jammerlijke misrekening van de technische staf. Binnen 10 minuten liep Alcides uit naar 6-0. Te laat kreeg F2 de zaak weer op orde. In de laatste minuten zorgden Vincent, Rutger en Levay voor drie treffers, maar gat kon niet meer gedicht worden: 3-7. Ondanks het verlies tegen Alcides waren de verwachtingen tegen MSC F1 hooggespannen. In de eerste helft konden de jonkies de eerste selectie goed bijbenen. Met dank aan een sterk keepende Thomas werden slechts twee tegendoelpunten geïncasseerd. Na de pauze kwam F1 los en verkleumde F2 met voortdurend 3 wisselspelers op de bank. Een verdiende en logische 7-0 nederlaag was het gevolg.
Ontwaakt uit een mooie droom, begon F2 met knikkende knieën aan de kansloze strijd tegen WIJC F1 dat nog geen enkele nederlaag had geleden. Binnen een minuut stond de ploeg op achterstand. Er werd gevreesd voor dubbele cijfers. Hoe anders liep het. De eerst nog onzekere reservegoalie Ben groeide in de wedstrijd en hield zijn team in de race. De spitsen Levay en Rutger hadden het vizier eindelijk weer op scherp. Ze zorgden bij rust voor een 2-1 voorsprong! Na de thee kwamen Senna en Djermo op stoom. Hajo en Jort hadden het middenveld in handen en ondanks buikklachten was Levi als vanouds aan het sleuren. De gelijkmaker van WIJC werd beantwoord met een knappe score van Levay. Met nog vijf minuten te gaan was de stand 3-2. De WIJC-ers wilden de kampioenskansen echter niet vergooien. De absolute uitblinker van de tegenstander liet Ben in de slotminuten met twee prachtige schoten kansloos. Resultaat: een onverdiende maar knappe 4-3 nederlaag. De Meppelers gingen met opgeheven hoofd naar huis!