Er werd goed gecombineerd, ondanks de druk van de tegenstander bij balbezit van MSC ,wisten de mannen van trainer/coach Brian Winkels vaak de vrije man te vinden. Het gevaar kwam met enige regelmatig van de vleugelspelers maar de sluitpost van Alcides stond een puike wedstrijd te keepen. De 6 opgelegde kansen in de eerste helft van MSC werd niet een keer het net getroffen en zo gingen beide ploegen naar de thee met een ruststand van 0-0.
In de rust werd er over de kansen nog eens geanalyseerd, en ja, zo kan de ongeschreven regel  – Als jij de doelpunten niet maakt doet de tegenstander dit wel – ook aan deze wedstrijd worden bijgeplakt. De tweede helft begon zoals de eerste eindigde met een aantekening dat Alcides meer druk uitoefende op de achterhoede van MSC. Na 10 minuten kwam er een wissel bij MSC , de voorstopper werd gewisseld door een iets meer aanvallend ingestelde voorstopper. Vijf  minuten later werd er een fout gemaakt op het middenveld, door de bal niet terug te spelen op de keeper kon de sterke spits van Alcides gebruik maken en scoorde behendig de 0-1 binnen. En  even later kon Alcides, door een mis communicatie tussen de laatste man en keeper de 0-2 laten aantekenen. Zelfs in deze fase van de wedstrijd had MSC kansen om te scoren, maar ook dit werd verzuimd. 10 minuten voor tijd maakte rechtsbuiten van Alcides de 0-3 en was de wedstrijd gespeeld.
Het was deze dag duidelijk een les in effectief met de kansen om springen – MSC, 8 kansen, 0 doelpunten – Alcides, 4 kansen , 3 doelpunten. Dus er valt voor de trainer de komende tijd nog een boel werk te doen op de training, maar ook dit is weer een uitdaging !!