De wedstrijd die vandaag op het programma stond was de uitwedstrijd bij FC Ter Apel. MSC had tot nu toe 2 keer gewonnen en 1 keer verloren en was er op gebrand om vandaag weer 3 punten te pakken. Om 14:30 werd er afgetrapt en MSC begon dan ook zeer fel aan de wedstrijd, wat gelijk resulteerde in een aantal kansen. Na een mooie steekpass van aanvoerder Frank Mol en een goede voorzet van Rob Colenbrander kon Mels Huisman simpel de 0-1 binnen tikken. Kort hierna wist Gijs Stokvis met een goede bal Mels Huisman te bereiken die koel afrondde en zijn 2e van de middag maakte: 0-2.

Nog voor rust werd de stand van 0-3 bereikt, toen Rob Colenbrander met een perfecte vrije trap het hoofd van Gijs Stokvis wist te vinden. Na rust wist MSC veel kansen te creëren, maar er slechts één te scoren. Gijs mocht aanleggen voor een penalty na een overtreding op Lars Padding en schoot de 0-4 binnen. Aan de andere kant wist FC Ter Apel wat terug te doen en werd het 1-4 en 2-4 na slap uitverdedigen. MSC wist echter snel orde op zaken te stellen doordat Mels zijn derde binnenschoot na goed terugleggen van Wouter Edelijn. Hiermee bracht hij de eindstand op 2-5.

De afgelopen weken heeft A1 laten zien goed te kunnen voetballen. Bij vlagen is het spel heel aardig en dit zal alleen maar beter worden. Volgende week wacht KZC’08 A1 thuis.

Opstelling MSC: Lefferts; Donders (Beijer), Zomerdijk, Mooij, Mol; Stokvis, Huisman, van Greunsven (Folio); Padding (Edelijn), Lakerveld, Colenbrander (Meeuwes)