Eerst moesten de spelers hun eigen bidons gaan vullen met Meppels water.

Bidons zijn beschikbaar gesteld door BBT-Supportancy.( de accountant naast de ondernemen), voor meer informatie hierover over BBT kunt u teruglezen op www.bbt-supportancy.nl.

Namens de spelers en begeleiding bedanken wij Dick Bakker voor de bidons.Na het nemen van de foto’s en een pittige warming-up stonden we klaar voor het fluitsignaal. Wat er toen allemaal gebeurde is teveel om op te noemen.Even kort wat doelpunten op een rij, een stiffie van Gideon, een knallende kopbal van Stefan, de afstandschoten van Roy, de intikkers van Tristan, de kanonskogel van Remco, het bekeken schot van Guido of het mooie doelpunt van Hidde. Gewoon teveel om te noemen.Het kost gewoon teveel geheugen op de MSC-site.

De 2e helft ging Thomas keepen en ging Jurre in de spits, want dit zal de enige wedstrijd zijn dat Jurre zal spelen.(verwacht ik). In de hoofdklasse zal het er anders aan toe gaan.In de 2e helft gingen we 9 tegen 7 spelen, voor ons even wat lastiger, maar voor de tegenstander wel even leuker.2 minuten voor tijd kregen ze eerste kans van de wedstrijd, maar onze invalkracht Thomas was de spits te snel af. Weer de nul vastgehouden. Klasse.

Jurre ( onze keeper) is gewend om zoveel mogelijk zijn handen te gebruiken, ofwel niet teveel zijn voeten gebruiken. Dat deed hij de 2e helft in de spits ook.Maar scoorde wel 3 keer, maar dan wel met het hoofd. De afdruk van de bal stond na de wedstrijd nog op zijn voorhoofd.Eindstand 29-0.

De scheidsrechter had aan zijn kleine schrijfblokje niet genoeg om het bij te houden.

Woensdagavond om 18:45 de laatste wedstrijd tegen vv Ruinen, dan kunnen we ons plaatsen voor de volgende ronde. Ruinen won met 15-3 van OranjeZwart.

Dit is laatste wedstrijd voor de 1e competitiewedstrijd, uit tegen Flevo Boys E1.