Zoals in elke familie is ook bij MSC OPA één van de belangrijkste figuren, alleen staat bij MSC OPA voor Oud Papier Actie. Een groep mannen die sinds halverwege de jaren zestig elke maand op pad gaat om oud papier in te zamelen voor MSC, waarbij de opbrengst van het oud papier ten goede komt van de vereniging.

Slechts even hebben de mannen van OPA hoeven na te denken op het verzoek om nieuwe tenues voor de scheidsrechters te sponsoren. Zij dragen de scheidsrechters een warm hart toe. Een aantal van hen hebben namelijk zelf in het verleden ook als scheidsrechter wedstrijd geleid en zij weten dus als geen ander: “Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!”

Met veel plezier hebben zij onlangs voorafgaand van een wedstrijd van MSC Zo1 de tenues uitgereikt aan de verenigingsscheidsrechters. Zij spraken hun waardering uit voor het feit, dat MSC zoveel opgeleide scheidsrechters heeft en dat deze regelmatig wordt aangevuld met nieuwe, jonge talenten.  Op de foto worden de nieuwe tenues door de trotse scheidsrechters, geflankeerd door Herman en Henk Hoevenberg, mensen van het eerste uur van OPA, getoond.