Voorbeeld:

JO 13-1 gaat 7 tegen 7 spelen. Het team wordt opgedeeld in 2 teams. Zo doen we dit ook met JO 13-2 en zij gaan onderling een toernooi spelen.

Wanneer dit toernooi voorbij is, is het tijd voor eten en drinken. Dan hebben ook JO17, JO19 en de senioren zich gemeld op het sportpark. Alle jeugdteams ontvangen dan de nieuwe trainingspakken!! Het is dus van belang dat iedereen aanwezig is!!  We maken daar prachtige, unieke foto’s van!!

Ook komen ALLE SPELENDE LEDEN op de foto voor Dé Albert Heijn voetbalplaatjesactie!!

Let op: Wij zijn verplicht u toestemming te vragen of wij beeldmateriaal van uw zoon/dochter mogen gebruiken. Geeft u hiervoor GEEN toestemming, dan horen wij dit graag voor 1 augustus. U kunt uw bezwaar kenbaar maken door e-mail sturen naar info@mscmeppel.nl.

Nadat alle (team)foto’s gemaakt zijn, volgt de ‘Meet and Greet” met MSC Zondag 1 en MSC Zaterdag 1. Aansluitend speelt de overige jeugd en de senioren ook een toernooi. Het toernooi sluiten we af met een hapje, sapje en gezelligheid in en rond ons clubhuis.

We maken er een spetterende opening van!! Exacte tijden volgen nog. Houd de MSC website en de social media-kanalen in de gaten!

WIJ WENSEN IEDEREEN ALVAST EEN HELE PRETTIGE ZOMERVAKANTIE TOE!

GENIET EN KOM GEZOND EN UITGERUST TERUG !

 

BESTUUR MSC-AMSLOD en SUPPORTERSVERENIGING MSC