Jongens en meisjes die voetballen erg leuk vinden en op 1 maart 2022 minimaal 5 of 6 jaar zijn, kunnen zich vanaf nu weer opgeven voor deelname aan de Meppeler Minidivisie. Ook de opgave voor de JO8-League is vanaf nu mogelijk. Iedereen die op 1 maart 2022 7 jaar is, mag meedoen.

Jongens en meisjes die al eerder in de Meppeler Minidivisie of JO8-League hebben gespeeld, hoeven zich NIET opnieuw op te geven. De voorjaarseditie van zowel de Minidivisie als die van de Jo8-League vinden op hetzelfde moment plaats. Er wordt altijd op zaterdagochtend op twee velden gespeeld en in principe tussen 10.00 en 11.00 uur. 

Voor beide competities geldt dat er een samenwerkingsverband is tussen de Meppeler voetbalverenigingen en een aantal clubs uit de regio. Er worden op de speeldagen vier wedstrijdjes van 10/12minuten gespeeld. Deze wedstrijden vinden ALTIJD plaats op sportpark Ezinge in Meppel.

Gratis trainingspak

Nieuwe deelnemers kunnen zich per mail aanmelden bij Marius van Dijk. Het lidmaatschap is slecht € 17,50 per kwartaal. De nieuwe leden ontvangen dan een voetbalbroek en voetbalshirt van MSC (in bruikleen). De nieuwe voetbalkousen en het nieuwe trainingspak (deze worden éénmalig gratis ter beschikking gesteld door de vereniging) die zij ook ontvangen, mogen zij dus houden.

 

De speeldata van de Meppeler Minidivisie en de JO8-League in het voorjaar van 2022: 

Bij Alcides:        de zaterdagen 5, 12 en 19 maart

Bij FC Meppel: de zaterdagen 26 maart, 2 en 9 april

Bij MSC:            de zaterdagen 23 april en 14 en 21 mei