SVN’69 D1 was naar Meppel gekomen om MSC zoveel mogelijk van het scoren af te houden.De verdediging van de Nijeveners was een waar obstakel en zo af en toe counterde de tegenstander ook nog rap naar het doel van MSC. In zo’n situatie moet je de rust bewaren, steeds blijven zoeken naar openingen en vooral het speelveld breed houden. Hier gaan de spelers nog niet altijd goed mee om, maar daar zijn de trainingen ook voor.We hebben genoten van jullie inzet en hartstocht en we waren weer blij dat met een Jochem erbij de verdediging er weer goed uit zag. Willem-Jan scoorde in de eerste helft de 1-0 voor MSC en dat was even belangrijk voor het team.In de tweede helft kwam MSC veel beter uit de startblokken en “man van de wedstrijd” Youri Reinink maakte op een prachtige wijze de 2-0 en de 3-0! Vanuit de tweede lijn schoot hij tweemaal, met zijn prachtige traptechniek, de bal hoog in het doel van SVN’69. Ook Willem-Jan bewees zijn goede vorm opnieuw met een koel doelpunt (4-0). Kort voor tijd schoot Denzel Swaak de 5-0 binnen.Deze keer krijgen Sam Kamphuis en Werner Pol de complimenten voor hun uitstekende spel!. Ik heb voor jullie een paar filmpjes van PSV op jullie website gezet, zo kunnen jullie nog meer oefenen op techniek en snelheid.
Tot slot gingen we met onze voetbalvrienden uit Nijeveen op de foto. Natuurlijk hoorde daar onze scheidsrechter Ron Hogervorst ook bij!