Na de grote overwinning van vorige week op de meisjesploeg van HZVV waren we benieuwd hoe het deze keer zou gaan. Ondersteund door een grote supportersschare begon MSC om tien over negen aan de tweede bekerwedstrijd. Al snel werd duidelijk dat de tegenstander van vandaag ook niet geweldig sterk was. MSC liet vooral in de eerste helft weer uitstekend combinatievoetbal zien waaruit iedere keer vlot werd gescoord. Zowel vanuit het middenveld als over de flanken werden mooie aanvallen opgezet. De jongens in de voorhoede waren niet zelfzuchtig en bedienden elkaar bij het afmaken van de kansen. Vooral Sam Kamphuis was vandaag goed op dreef en scoorde maar liefst vijf keer! Ook aanvoerder Daniël de Haan zat vandaag lekker in z’n vel; vele acties lukten goed en door hem werden ook twee doelpunten gemaakt.

Bram Kooiker zorgde met zijn coaching en zijn prima spel voor rust en evenwicht op het middenveld. Ook Bram maakte twee doelpunten en werd vanwege zijn uitstekende spel “man van de wedstrijd”.
Ook in deze wedstrijd zag de achterhoede met Niels, Jochem, Bram/Your en Jari er weer goed uit. Max Steendam was vandaag onze keeper maar had weinig te doen.
Het is wel mooi, zulke grote uitslagen, maar het D2 team zit te wachten op wedstrijden tegen tegenstanders met meer “power”. Wat dat betreft zit het komende zaterdag wel goed. Uitgerekend dan treffen we onze competitietegenstander FC Meppel D2. Het belooft een zeer spannende pot te worden. We zijn benieuwd wie uiteindelijk dit “mini”-bekertoernooi gaat winnen. Succes mannen en alvast veel plezier!
 
Begeleiding MSC-Antaris D2.