Zo kreeg M.S.C. nog een aantal kansen, maar de keepster van MKV stond vandaag goed te keepen, en onze dames miste op dat moment de overtuiging. MKV dames waren echt voor elke meter aan het knokken, wonnen veel duels, zaten er steeds kort op en dat leverde hun ook de 1-0 voorsprong op. Slecht weg werken op het middenveld, en achterin niet ingrijpen, zodat de spits van MKV zo binnen kon schieten. M.S.C. kwam maar niet in het gewenst spel, en MKV werkte zich een slag in de ronde. M.S.C. kreeg ondanks toch aardig wat kansen, maar er werd slecht mee omgegaan. Na ongeveer 30 minuten spelen kreeg M.S.C. een corner, deze werd goed ingebracht maar door de verdediging MKV niet goed weg gewerkt. Zo kwam de bal voor de voeten van Michelle Boekweg net buiten het strafschopgebied, en zij haalde hard uit en daar was de 1-1. Misschien zouden de dames van M.S.C. nu door kunnen drukken, weer waren er kansen, maar ze werden niet benut. MKV knokte zich door slecht verdedigen van MSC naar de 2-1, qua inzet verdiende de dames van MKV deze voorsprong. Maar toch lukt het M.S.C. om net voor de rust op gelijkte hoogte te komen. Malenthe Lugtmeier gaf een prima pass op Michelle Boekweg, en die schoot de 2-2 binnen. Na de rust was het eigenlijk het zelfde beeld als in de eerste helft, een zeer fanatiek MKV en een rommelig spelend M.S.C. , die wel de beste kansen kregen. Want net als vorige week had Dimitra Theocharis de pech dat een schitterend schot op de paal belande, en miste Michelle Boekweg net dat beetje geluk bij twee beste kansen. Het leek dus naar een 2-2 eindstand te gaan, was het niet dat wij Armina Besic in het elftal hebben rond lopen. Want zij kopte schitterend uit een corner van Dimitra Theocharis de 2-3 voor M.S.C. binnen. Na deze voorsprong, begon MKV iets harder te spelen, en maakte lelijke overtredingen, gelukkig zonder gevolgen voor de speelsters van M.S.C. MKV kreeg zelf de kans nog om in de 94ste minuut de 3-3 te maken. Een vrij gemakkelijk geven vrije trap door scheidsrechter Vroling, die verder een prima wedstrijd floot, aan MKV. Maar gelukkig via de knie van onze top keepster Nicole Gelmers, ging deze achter. Zo kreeg MKV nog een corner, maar deze werd niet meer genomen, want het liep op eens goed uit de hand. De schuldige was MKV speelster S. Hamin, die zich schandalig liet gaan. Ze kreeg terecht rood, maar niet voor de schandalige actie op M.S.C. speelster Dimitra Theocharis, maar voor het kaal pukken van onze aanvoerster Nanne Jans. Helaas voor de rest van de dames van MKV, want deze dames schaamde zich voor hun mede speelster. Complimenten gaan naar de aanvoerster van MKV, zij informeerde s’avonds nog bij onze trainer Jan Mulder hoe het met Dimitra Theocharis was. Gelukkig kon Jan haar gerust stellen, dat het redelijk goed met Dimitra gaat.
M.S.C had vandaag duidelijk met onderschatting te maken van de tegenstander, en maakt het zich daar door ontzettend moeilijk. Dat de punten toch mee naar Meppel gingen was een mooie bijkomstigheid. Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen Emmen op het programma, dan mogen de meiden laten zien dat ze toch echt goed kunnen voetballen.