Hoogeveen trok alle registers open. De tegenstander was in de eerste helft feller in de duels, schakelde telkens snel om en bij een uitbraak greep de MSC-verdediging te laat in. Reslutaat: 1-1!

MSC herstelde zich door toch de rust te bewaren en weer goed op te bouwen. Toch werd in deze fase veel te weinig de flanken gezocht. MSC ging teveel mee in het spelletje van Hoogeveen. Mart Jonkers

zorgde echter voor enige opluchting door zelf de 2-1 te scoren. Deze speler van Red Giants en MSC D3 oogde vanmorgen vermoeid maar gaf toch zijn visitekaartje weer af!

Vlak voor tijd maakte Hoogeveen de 2-2. Toch even weer een domper. Goed dat het rust was. Zo konden we als team de puntjes even goed op een rij zetten! De spelers deden hun zegje, de trainer benadrukte nog even de afgesproken speelwijze en de beker ranja deed de rest. MSC D3 geloofde er in en was zeker niet van plan nu in deze fase van de competitie punten te verspelen!

De tweede helft liep het veel beter bij de Meppelers. Vooral het laatste kwartier waren de jongens heer en meester. Via doelpunten van Ronaldo Zwiggelaar (3-2) en Ronaldo Martinez (4-2) werd de negende

overwinning op rij binnengehaald! En dat is zeker een felicitatie waard!

Komende zaterdag speelt MSC D3 een uitwedstrijd in Ruinen. Wanneer de jongens deze wedstrijd weten te winnen dan kan er een week later bij MSC een feestje gevierd worden!!

Succes boys!!

RK

Aanvulling RW: In de fotoreeks onder dit artikel duikt de MSC D3 – mascotte op. Eén van de baasjes, nummer 12 van het team, had zijn vader opgetrommeld om met Gizmo langs de lijn te gaan staan. Samen met het praatje en de ranja zorgde de aanwezigheid van het hondje voor de overwinning.