Op Facebook zette trainer Leo Blom afgelopen nacht omstreeks 03.00 uur, hij was toen amper een half uur thuis na de wedstrijd in Den Haag, het volgende bericht:

‘Een bijzondere dag, verloren van een veel agressievere ploeg en toch denk ik dat we zondag kunnen stunten. Realiteit, maar ook hoop. Een ding moeten we elkaar beloven: We gaan zondag tegen HBS voor spektakel en winst en dan zien we vanzelf of het onmogelijke, mogelijk kan worden. Geef nooit op!!!!!’

En zo is het ! Niet opgeven voordat het laatste fluitsignaal heeft geklonken! Dus zondag nog 90 minuten volle bak om het onmogelijke mogelijk te laten worden. En daarbij kunnen ze onze steun heel hard gebruiken! Bovendien betekent het voor onze trainers Leo Blom en Jan Derk Brandsma dat zij na zes seizoenen hun laatste officiële wedstrijd begeleiden als hoofdtrainers van MSC op het hoofdveld van MSC. Het duo heeft MSC in die zes seizoenen heel veel gebracht en MSC op de kaart gezet als nooit tevoren. Als eerbetoon aan deze twee mannen, zou het geweldig zijn wanneer heel veel MSC’ers zondag naar sportpark Ezinge komen!

Een bijzonder verzoek aan onze jeugdleden vanaf 8 jaar: wij zijn op zoek naar zo’n twintig kinderen die in het trainingspak van MSC willen helpen met enkele sfeeracties. Wie o wie??? Kom zondag naar MSC en meld je bij Niek Jonkers!

Na afloop van de wedstrijd is er een optreden van Willem Spans ! Dus of we de finale halen of niet, feest wordt het ! Tot zondag !

VERGEET NIET JE LEDENPAS MEE TE NEMEN

Bestuur MSC Meppel