De eerste wedstrijd speelden we tegen ESA, 14 minuten goed gespeeld maar helaas niet gescoord, maar binnen de 14 minuten bleef het 0-0.

Grensrechter Thom Nijstad bleef maar langs de lijn rennen om alles goed te kunnen volgen.

Robur et Velocitas was onze volgende tegenstander, mooie aanvallen richting het doel van Robur.

Na mooi samenspel tussen Remco en Guido, was het Guido die de 1-0 scoorde.

Na een fraaie voorzet van Roy, was het Guido die alleen op de keeper afliep en de 2-0 maakte.

De vele in het oranje geklede toeschouwers waren uitbundig, de sfeer zat er goed in.

Jurre hield zijn doel schoon, Stefan, Gideon en Tristan hadden het achter onder controle. Remco lipe weer zijn longen uit zijn lijf, kreeg na de wedstrijd zelfs even kramp. Tristan jaagde de boel op voorin, links was Roy de man met zijn voorzetjes en rechts was het afmaker van vandaag Guido.

3e wedstrijd was BFC aan de beurt. 10 minuten lang richting het doel van BFC. Dit keer was het Tristan die Guido vrijspeelde, die nam de bal aan, deed de schijnbeweging die we afgelopen donderdag van FC Zwolle geleerd hebben en knalde de 1-0 binnen. Maar BFC speelde alles of niets en de laatste minuut kwamen 2 aanvallers alleen op Jurre af, supporters werden al stil, de supporters van BFC begonnen al te gillen, maar het was Jurre die als een tijger op de bal dook en de 3 punten veilig stelde.

3 wedstrijden 7 punten, geen slecht begin. Nu even een uur wachten en dan was Zeewolde aan de beurt.

We gingen weer lekker van start, Stefan onze snelle man stuurde Guido weg, ging alleen op de keeper af en de 1-0 was een feit. Helaas kwam Zeewolde 1 keer onze richting op en speelde het goed uit 1-1.

Laatste wedstrijd tegen het sterke Almere, bij winst zouden we de 1e prijs pakken.

Maar Almere was een maatje te groot deze wedstrijd. Het fysiek spelende Almere kwam al snel op een 2-0 voorsprong, daarna kregen we wel wat kansjes. Roy met een vrije trap net over, Tristan net naast, maar het zat er niet meer in.

Almere maakte er nog 3-0 van. Het was over en uit.

Hard geknokt, goed gevoetbald en een hele mooie dag.

Rond 18:30 waren we weer in Meppel, nog even met zijn allen naar de Mac om het seizoen waardig af te sluiten.

 

Tevens wil ik hierbij nog Dennis Bekking van FC Zwolle bedanken voor de leuke en leerzame clinic  van afgelopen donderdag. ( voor MSC E1 en MSC F1)