MSC-Antaris is donderdagavond opgeschrikt door het bericht van overlijden van Nico Krist (58). De oud-voorzitter en erelid van MSC-Antaris is donderdagavond bij een tragisch verkeersongeval om het leven gekomen.
Nico nam afgelopen november afscheid als voorzitter van ‘zijn’ MSC. Vanaf 1972 bekleedde hij verschillende functies bij onze vereniging waarvan zijn vader een van de grondleggers was. De laatste vier jaar hanteerde hij de voorzittershamer, die hij in 2003 overnam van Ernst Steinhaus. Voor zijn vele verdiensten voor de vereniging ontving Nico op 11 november 1998 de Gouden MSC-speld, werd hij op 14 april 2000 benoemd tot Lid van Verdienste en op 15 november 2007 tot Erelid.

In verband met het overlijden van Nico Krist, heeft het bestuur van MSC-Antaris besloten ALLE verenigingsactiviteiten tot en met woensdagmiddag 30 januari 2008 stil te leggen. Dat betekent dat er dit weekeinde geen jeugd- en seniorenteams van MSC-Antaris in actie komen. Verder wordt er maandag en dinsdag niet getraind. Ook de kaartavond van de Supportersvereniging gaat maandagavond niet door.