Deze week is er een informatiebijeenkomst geweest voor ouders waarvan de kinderen in de Meppeler Minidivisie spelen of in de Jo8-League en nu de stap gaan maken naar het KNVB-pupillenvoetbal. Hoofd Opleiding Marco de Grip leidde deze bijeenkomst.

Spelers die vanuit de Minidivisie naar Jo8 gaan moeten geboren zijn in 2015. Spelers die in de Jo8-League gespeeld hebben kunnen zich gaan opmaken voor het spelen in Jo9. De trainingsavonden hangen af van de beschikbaarheid van de trainer en de tijd zal 17.00 uur of 18.00 uur zijn. Er wordt twee keer in de week getraind, waarvan 1 keer met de eigen trainer en 1 keer met meerdere trainers, die een circuittraining verzorgen.

Het voordeel van het training in een circuitvorm is dat de spelers door meerdere trainers getraind worden die allemaal hun eigen specialisme hebben. Het motto van MSC hierbij is: “Gelijke kansen voor iedereen”. Bij de teamindelingen die nu in volle gang zijn houden we rekening met vriendjes en vriendinnetjes. Plezier moet immers bij deze jongste pupillen hoog in het vaandel staan!

In principe formeert MSC de trainersstaf maar juicht het van harte toe wanneer ouders zich melden voor het trainerschap! Vanuit de MSC vindt begeleiding plaats en een trainingscursus behoort tot de mogelijkheden, indien gewenst.

Nieuwe spelers kunnen zich ten allen tijde opgeven en kunnen zich in eerste instantie vrijblijvend en kosteloos aansluiten bij de trainingen. Neemt u bij belangstelling gerust contact op met marius.van.dijk@hotmail.com.