Wil je in het nieuwe seizoen bij MSC-Amslod komen voetballen of wil je juist bij een andere vereniging gaan spelen, dan is het nu de tijd om dat te regelen. Wat moet je doen. Je moet je aanmelden bij de vereniging waar je wilt gaan spelen ! Wil je dus bij MSC gaan voetballen, vul dan dit Aanmeldformulier op het stuur dit,  liefst via e-mail, op naar ledenadministratie@mscmeppel.nl.

Let op! Voetbal je nu nog bij een andere vereniging of heb je het afgelopen jaar bij een andere vereniging gespeeld, dan moet er door je oude vereniging toestemming voor overschrijving verleend worden. Dit betekent dat je bij je oude vereniging aan al je (betalings)verlichtingen voldaan moet hebben. Hiervoor heb je tot 15 juni 23.59 uur de gelegenheid.

Meld je je voor deze datum en tijd niet aan, dan kun je in het nieuwe seizoen niet bij een nieuwe vereniging spelen. Let er op dat de ledenadministratie die aanvraag voor dit tijdstip verwerkt moet hebben. Wacht dus niet tot het laatste moment!

Wil je je lidmaatschap opzeggen (zonder overschrijving), doe dit dan ook zo spoedig mogelijk maar uiterlijk voor 1 juli 2020. Daarna betaalt MSC-Amslod voor jou aan de KNVB en houden wij jou ook aan de contributieverplichting voor het seizoen 2020/2021.