Al meer dan een eeuw Sportief & Spraakmakend
Realisatie
door:
Interwijs B.V.

Overschrijvingen amateurvoetbal vóór 15 juni

», Jeugd Nieuws, Senioren Nieuws, Vrouwen Nieuws»Overschrijvingen amateurvoetbal vóór 15 juni

Overschrijvingen amateurvoetbal vóór 15 juni

2018-06-05T09:50:58+01:005 juni 2018|Algemeen Nieuws, Jeugd Nieuws, Senioren Nieuws, Vrouwen Nieuws|

Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging willen spelen, dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. Deze verzoeken worden verleend per 1 juli.

Een overschrijving aanvragen doen verenigingen digitaal. Clubs regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Hieronder staan de stappen vermeld om tot een overschrijvingsaanvraag te komen.

  • Speler meldt bij de huidige vereniging hij/zij naar een andere vereniging gaat en vraagt zijn/haar relatiecode.
  • Speler vult een aanmeld-/inschrijfformulier van de nieuwe vereniging in en levert deze getekend in bij de nieuwe vereniging.
  • Speler meldt zijn/haar relatiecode bij de nieuwe vereniging.
  • De nieuwe vereniging vraagt in Sportlink Club de overschrijving aan met de relatiecode van de speler.

Wil je in het nieuwe seizoen bij MSC-Amslod voetballen, vul dan dit aanmeldformulier in en stuur deze via e-mail naar ledenadministratie@mscmeppel.nl

Heb je nog vragen? Kom dan donderdag 7 of dinsdag 12 juni naar het clubhuis. Charlotte Brandsma is daar van 19.30 tot 21.00 uur aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

LET OP:
Je kunt alleen overschrijving aanvragen naar een nieuwe vereniging wanneer je aan alle (financiële) verplichtingen voldaan hebt bij de vereniging die je wilt verlaten. Is dat niet het geval, dan mag de vereniging die je wilt verlaten de overschrijving ‘blokkeren’.

 

 

 

Sponsors
Meld je aan voor de MSC Nieuwsbrief: