Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die in het nieuwe seizoen bij een andere vereniging willen spelen, dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 14 juni 2019, 23.59 uur. Deze verzoeken worden verleend per 1 juli.

Een overschrijving aanvragen doen verenigingen digitaal. Clubs regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Hieronder staan de stappen vermeld om tot een overschrijvingsaanvraag te komen.

  • Speler meldt bij de huidige vereniging dat hij/zij naar een andere vereniging gaat en vraagt zijn/haar relatiecode.
  • Speler vult een aanmeld-/inschrijfformulier van de nieuwe vereniging in en levert deze getekend in bij de nieuwe vereniging.
  • Speler meldt zijn/haar relatiecode bij de nieuwe vereniging.
  • De nieuwe vereniging vraagt in Sportlink Club de overschrijving aan met de relatiecode van de speler.

Wil je in het nieuwe seizoen bij MSC-Amslod voetballen, vul dan dit aanmeldformulier in en stuur deze via e-mail naar ledenadministratie@mscmeppel.nl

Heb je nog vragen? Tot 13 juni kan je deze stellen bij Charlotte Brandsma. Die kun je bereiken via ledenadministratie@mscmeppel.nl. Na deze datum is Arjan Jonkers de aangewezen persoon om de vragen te beantwoorden. Hij is ook via ledenadministratie@mscmeppel.nl te bereiken.

NB: Opzeggingen (dus geen overschrijvingen) dienen voor 30-06-2019 via e-mail (ledenadministratie@mscmeppel.nl) binnen te zijn. Gebeurt dit na deze datum, dan is de contributie voor een heel nieuw seizoen verschuldigd.

LET OP:
Je kunt alleen overschrijving aanvragen naar een nieuwe vereniging wanneer je aan alle (financiële) verplichtingen voldaan hebt bij de vereniging die je wilt verlaten. Is dat niet het geval, dan mag de vereniging die je wilt verlaten de overschrijving ‘blokkeren’.