Het was echt een krachtmeting waarbij het duel zich steeds verplaatste over het veld van voor naar achter en visa versa. Een goede actie van Alcides dwars door het midden waar onze verdediging geen passend antwoord op had zorgde voor het eerste doelpunt.Björn wist in de eerste helft de stand op 1-1 te brengen via een penalty na een overtreding op Wouter. In rust was de stand dan ook 1-1. Terwijl in de rust de hagelstenen uit de lucht vielen was er zowel in de 1ste als de 2de helft alleen maar zon.
De 2-1 van Alcides, kort na rust, was een wat ongelukkig moment voor Maarten. Een hoge bal tegen de zon in, kreeg hij net niet meer genoeg onder controle en rolde ons doel in. MSC C2 vocht door en wist via een hoekschop de stand weer gelijk te trekken. Osama gaf vanuit de hoek een als voorzet bedoelde bal die vanwege de wind en het effect via de tweede paal in het net belandde. Dit doelpunt kwam onverwacht als een prettige verrassing.Met de stand van 2-2 werd het spel wat grimmeriger. Hieruit kwam een indirecte doeltrap voort die door Osama genomen werd en via de hand van de keeper zorgde die voor een 2-3 voorsprong. De spanning werd voelbaar want duideljk was dat de tegenstanders niet voor elkaar onderdeden. De laatste minuten was voor de verdediging hard werken maar ze kregen het voor elkaar om de bal uit het doel te houden.
Deze wedstrijd brengt de gewonnen wedstrijden op 4 van de 5. Dit zet ons op de derde plek in de competitie. Ga zo door MSC C2!!!