Thuis, maar toch een klein beetje uit want de wedstrijd werd gehouden op een Alcides veld, werd er gestreden voor de punten tegen Raptim C2 uit Coevorden. Onze spelers hadden de wedstrijd steeds goed in de hand. De eerste helft hadden ze veel balbezit en waren er mooie kansen maar helaas bleef een doelpunt uit. Het bleef 0-0 tot aan de rust. Nog zeker niet moegestreden werd de 2de-helft ingezet. Snel in de 2de helft werd de eerste goal gemaakt door Huub.
De tegenstanders gaven wat meer tegenstand en hierdoor nam de spanning toe. Dit was ook goed te merken onder het publiek waar de aandacht naar het veld getrokken werd. De hoekige verdediging van de tegenstanders zorgde ervoor dat er regelmatig gedwongen gewisseld werd. De jongens en Karin bleven  geconcentreerd, daar zorgde Brian de trainer wel voor door zijn duidelijke aanwijzingen. Na een botsing tussen 2 spelers zag Wouter zijn kans schoon in een vrije trap en scoorde het 2de doelpunt voor MSC. Al snel maakte Wouter er 3-0 van wat de uiteindelijke score is geworden. Weer 3 punten erbij. Met zijn alle hebben ze een mooi samenspel laten zien. Top jongens, ga zo door!