PMC sponsort MSC-Antaris F2

Het Paramedisch Centrum, met vestigingen in Meppel en Apeldoorn, is de nieuwe shirtsponsor van het succesvolle MSC-Antaris F2. Op zaterdag 10 maart kreeg F2 teamchef Eddy de Ridder als eerste het prachtige shirt uitgereikt uit handen van PMC-inspirator Rob Hoogeveen
Rob Hoogeveen, tevens fysiotherapeut van MSC-Antaris 1, is de inspirerende roerganger van dit, op gezondheidsgebied, multifunctioneel instituut.

Rob Hoogeveen, een geboren “Wijker”, heeft een uitdaging gevonden in het samen laten komen van verscheidene disciplines op het gebied van preventie, zorg en gezondheid. Naast de (sport)fysio-, en manueeltherapie verleent de PMC diensten op het gebied van ontspanningstherapie, homeopathie en podoposturale therapie. Dit laatste berust op het verschijnsel dat elke afwijkende voetstand een standsafwijking hoger in het lichaam met zich meebrengt.

Het PMC adviseert en behandelt eveneens op het gebied van voeding/dietiek, revalidatie en bedrijfszorg.
MSC-Antaris , en natuurlijk F2 trainer Eddy de Ridder, mogen met recht bijzonder trots zijn iemand in het midden te hebben met toegang tot zo’n breed kennisniveau op het gebied van preventie, gezondheid en zorg.
Het PMC-Meppel is bereikbaar onder telefoonnummer 0522-247114 en is gevestigd aan de Industrieweg 11a (bedrijfsterrein Oevers A), vlakbij zwembad Hesselingen.
De website van het PMC- www.pmcmeppel.nl – geeft een compleet overzicht van haar diensten tav alle mogelijke adviezen en behandelingen.